söndag 28 juni 2009

Utställning!

Vi börjar med Hundutställningen. Ingen vidare kritik, och därmed ingen vidare placering. Nej känslan så här efter är, Varför körde jag 30 mil tur o retur för 30 grader i skuggan, dålig kritik, inga kyldukar till hundarna fanns kvar att köpa, dammigt och trångt. Nej med facit i hand kunde jag lika gärna varit hemma. Men det är ju så att man vet aldrig i förväg, och sen är det ju den dåliga förloraren som kommer fram också. Fast man känner sig bra tom i huvudet efter, och har ingen vidare lust att ställa mer. Men nästa gång är det en ny tävling, med en ny domare och då kanske!
Brödernas! De hade minsann en hel del åskådare som betraktade dessa monster. Ja mattsvart gör att de ser grymt brutala ut. Och det bekräftade även publiken.

Oliver kan knappt vänta tills Pärs Cobra är besiktigad och klar. Så hurry up!


Mackes Musse fick stor uppmärksamhet, inte minst på grund av 20 tummarna. Folk låg och slet gräs för att kunna läsa dimensionen på däcken.

Chevy Nova en personlig favorit!

Cuda är definitivt en av de coolaste muskelbilarna som gjorts!


Elinor var med och tävlade om Sveriges snyggaste bil!


Men coolast av alla bilar på utställningen var lätt denna charger-69. Den hade jag kunnat ge en arm för.

Även Kjell-Åke hade fått ut sin Mycket snyggt renoverade Musse. Så nu kan jag inte pika honom för att den står i garaget, det är bara att gratulera och hoppas att den kommer berika din tillvaro. Snyggt jobbat.
Hundar och Bilar!

Inga kommentarer: