tisdag 16 juni 2009

Båtlåt!

Sommarvärme och vad svalkar väl bättre än en kvick tur på havet. Fråga bara Max, han vägrade bara att lämna fören. Han skulle fånga vinden först, även om det hoppade rätt ordentligt.
Axel nöjer sig med att stå lite längre bak, men verkar ändå njuta i fulla drag. Ja hundarna börjar faktiskt tycka det är riktigt trevligt att åka båt. Det gläder mig.

Det ända som pep lite i båten var Elliot. Han tyckte att det hoppade och blåste alldeles för mycket. Och sen tyckte han att pappa körde för fort så klart, hmmm när ska de lära sig att det är fart man vill ha på sjön.


Efter turen åkte båten upp för genomgång innan semestern. Om det blir någon i år, har ju en hel del att göra hemma. Men några turer måste det ju bli om man ska orka med hösten och vintern.
Sjöman!



2 kommentarer:

Nettan sa...

Va mysigt det ser ut på bilderna. Varmt och gott. Solen har hittat hit upp med, få se hur länge den stannar. Hoppas ni får en trevlig midsommar. Vi ska nog få i oss nåt gott, vi ska även packa upp lådor och göra iordning lägenheten.
Ha det så bra! Vi hörs.
Kram

Krutrut-Lisa sa...

Fantastiskt att ha båt & sommarvärme att åka i! Mina brudar är båtälskare av rang men det funkar minst lika bra att bada efter... som du kanske förstått.

Ja, vad ska man säga? Är frugan en pedantisk städmaja kanske det kommer bli jobbigt med dreglande bestar... men skam den som ger sig. Visst? Men du... bullterrier, de dreglar inte!

Ha en fin midsommar! Kram familjen Krutrut