lördag 20 juni 2009

Midsommar!

I år var vi i Sölvesborg hos Wille, Fanny och Tobbe. Pojkarna var hur snälla och söta som helst, det blev en perfekt fest med god mat lagom med dricka och roliga lekar. Och vem tror ni vann Sex-kampen, det gjorde jag hahaha. Tävling och full koncentration, ja det är minsann ingen lek. Fråga bara pojkarna som blev ut skällda ett antal gånger när de var i vägen:)
Mor och son på strålande humör vid frukosten. Måste bara dokumentera detta, de brukar vara arga som bin vid arla morgon.

Marcus och Evelina höll alla på gott humör, trevligare party sällskap finns nog inte. Inte nog med att de är trevliga, de tar även tid och leker med våra barn. Det uppskattas alltid av utarbetade och barntrötta föräldrar. Så tack för allt, ni är toppen.


Fast nog ser de lite trötta ut dagen efter. Och med all rätt, vi började ju vid 12:00 och slutade 02:00. Då kräver man nog iallafall en dag att slappa på. Sen måste jag tacka Fanny och Tobbe för en mycket trevlig och god tillställning, och som vanligt rullade vi hem. Mat, mat, mat. Och god sådan också.
Nöjd Gäst!

Inga kommentarer: