lördag 7 mars 2009

Nya laget vs Juniorerna!

Oliver och jag tillbringade fredagkvällen i ishallen för att se årets match. Det var J-laget som ställde upp som motståndare åt det nya laget. Det mycket ovana laget lyckades med mycket problem vinna med 5-3. Det märks att de inte har spelat ishockey på flera år. För någon struktur eller spelide fanns inte att tillstå, det var bara att tuta och köra. Nej de kan tacka lillebror Pär att de vann, för han storspelade mellan stolparna. Dock ska sägas att målet han släppte in var en riktig groda, måste ju tracka honom för nått:)(stog halva matchen och släppte ett) Till detta ska tilläggas att Pär var en riktig veteran i gänget med sina 33 år, resten av spelarna var födda mellan 90-84 , rena fimplaget med andra ord.
Oliver tycker det är roligast med is maskinen, den är både häftig och skrämmande. Tänk om den kör över någon vad händer då? Var sitter motorn? vad tar snön vägen? Ja frågorna är oändligt många och svåra, men hur ska man lära sig om man inte frågar. Nej bara fråga på Lolle, så ska jag svara så gott det går.
Hulligarnerna!

2 kommentarer:

Åkesson sa...

Go Go BHK!

Anonym sa...

Såg att dina indianer vann matchen igår. Tyckte dem hade en trög start:) Vad är det för lag:)? Hoppas det är bra med er alla. Och att Henny börjar bli bättre. Kram Nettan