måndag 2 mars 2009

Årets Resa!

Det börjar närma sig nu och suget efter en fiske resa börjar bli olidligt. Kanske ska man börja gå igenom sin fiskeutrustning, det dämpar nog suget lite. Är ju prylgalen så man får kolla så att man har allt, finns säkert något man behöver. Jag tror faktisk det är rätt mycket som behövs, får nog åka och besöka Hasse i Karlshamn.
Här är årets gäng som ska med. Samma som förra året förutom Otto. Han ska ju snart bli pappa och behövs nog mer hemma. Så grattis och sorry, det kommer fler reser. Men Pär, Jonas, Rikard och jag tar med oss båtarna på trailer och drar till Västervik. Vi har även försökt få med oss Plutti men han är inget fiskefreek som oss, så det verkar inte aktuellt. Förra året hyrde vi båt på plats vilket var himla smidigt. Men, det var alldeles för slöa båtar. Vi tillbringade nog 60-70% av tiden till att förflytta oss mellan olika fiskeplatser. Nej då är våra snabba styrpulpetare ett bättre alternativ även om resan blir svårare. Men det blir det nog värt.
Rocket man!

1 kommentar:

Kajsa, Kalle & Pär Rosenquist & Heike Mans sa...

Jag vill också fòlja med! Tyvärr blir resan lite fòr lång men nästa år kanske vi ska dra till Po och fiska mal istället?
/Pär