lördag 24 januari 2009

Wille!

Vi var hos kusinen Wille idag. Han var på ett strålande humör och sken ikapp med solen. Är inte och hälsar på så mycket, så man får ta vara på tiden man träffas. Pojkarna tycker alltid att det är spännande att åka till Fanny och Tobbe, det blir ju lite speciellt. Som vanligt så rullade vi nästan ur huset när vi skulle åka hem. Fanny bjöd på en massa mat, efterrätt, godis och fika med fraller. Ja man kan inte klaga på att man är hungrig nu när man har kommit hem.
Skulle vi
bli det, så
är det inga
problem. Vi
fick mer mat
med oss hem.
Tack för det
Fanny.
;)
Wille hade modevisning med sina mössor/halsdukar. Han var ett riktigt proffs, rena fotomodellen. Inget är riggat, han gick verkligen och tog på sig mössa, halsduk och Elliots och Olivers skor. Sen gick han catwalken förbi en blixtrande kamera, hur sött som helst.


Vi hade även andra aktiviteter som innebandy, fotboll, dans och våldsam lek med Willes leksaksbilar. Full fart från att vi äntrade huset tills det att vi gick hem. Så Tobbe behöver du måla om eller byta listerna i huset så är det bara att säga till, vi pröjsar skadorna;) Ja det var verkligen vilt, man är rätt trött i öronen nu, för barnen släppte verkligen loss idag!
Familje träff!

Inga kommentarer: