söndag 9 augusti 2009

Ronneby 2009

Strålande väder och ett mycket trevligt sällskap var vad som väntade oss i Ronneby idag. Axel var på toppenhumör och allt var upplagt för en riktigt trevlig dag.
Idag blev Axel 2:ra bästa hane med ck och cacib reserv. Fråga mig inte vad det betyder men det låter bra. Han blev slagen av en stilig Norrman som gick i öppen klass, därav uteblev certet. Men domaren som var från England gav Axel mycket fin kritik, och påpekade även i uppfödare klassen att Ziss hade mycket bra ynglingar speciellt den där hanen( Axel :) :) :) )

Idag var det jag som höll i kopplet. Graciösa killar om du frågar mig, ja ja Axel iallafall. Men får man ingen matchträning lär man sig aldrig.

Så här vill jag alltid att det ska se ut, Axel längst fram. Nu var detta bara lineup i unghunds klassen, men Axel vann ju den, så då kan man ju skriva så;)


Lilla syster Ellen med mattar var med idag. Efter det tragiska som hände med Doris och hennes valpar( Axel´s andra fru ) Önskar vi er all lycka med era nya valpar och Ellen, det är alltid en fröjd att få träffa och umgås med er. Vill även tacka hela team Giant Gauntlet, ni gör hela grejen med hundägande enkelt. Så från oss i Ronneby kommer en JÄTTE KRAM!!!



Tacksam och Road!

Inga kommentarer: