måndag 25 maj 2009

Helg bestyr!

Vaknar man så här glada så är man rätt säker på att helgen kommer att bli fantastisk. Det var trädgårdsarbete med våra trevliga grannar som gällde denna helg. Vädret var underbart och humöret var på topp, då är det bara att köra igång. Andreas rensade häcken, jag körde jord och Tummen fällde träd. Ja man får säga att det faktiskt blev en hel del gjort. Men det trevligaste med att samarbeta är pauserna med en kall öl och en grillad korv, då känner man verkligen grann sämjan;)
Så här galen blir Elliot efter ett lyckat disco med snygga tjejer. Då måste man bara släppa ut all adrenalin och bli lite crazy.

Oliver och Aprilia har verkligen hittat varandra. De var hur söta som helst. Man mår som en prins när man vet att alla barnen kan leka tillsammans, oavsett ålder eller kön. Det är då man vet att man hamnat på rätt kvarter.


Jag fick också vara med på bild:\ Elliot provade att fotografera i max zoomat läge. Han förstod inte varför kameran hoppade så mycket. Fick försöka förklara, hoppas han fattade:)
Öl drickande Trädgårdsmästare!



Inga kommentarer: