söndag 7 februari 2010

4 Guld 1 Silver 2 Brons

Det blev resultatet för Kallinge judoclub i skåneserien igår. Och med 7 medaljer på 9 deltagare kan man ju inte annat än att vara riktigt nöjd. Det var till och med så bra att Kallinge placerade sig som näst bästa klubb i hela tävlingen, endast slagna av Staffanstorp som kom med 30 deltagare.
Lillebror Pär var en av dem som bidrog med den goda placeringen, då han tog guld i tyngsta klassen -86 kg. Grattis Pär!
Elliot fotade en mycket nervös och stel Pär i första matchen. Men han grejade nervositeten och vann samtliga matcher på tekniskt överlägsenhet, eller innan full tid;)

Hela gänget! Det var Glada miner genom hela gruppen, ett välsvetsat team som trivs tillsammans helt enkelt. Och resultaten gör ju inte saken sämre.


Johnny tog guld i P-17 -77 kg. Det blev Johnnys sista tävling i skåneserien, han har helt enkelt vunnit för många tävlingar.

Ebba tog guld i F 13 -38 kg. Ebba gick o besegrad genom ett stort startfält. Tjejer började gråta, andra vågade inte ens komma upp och möta Ebba:)


P13 - 38 var gruppen som var mest spännande. Här slog alla alla, och till slut stod alla tre pristagare med två vinster var. Då vann den som hade skrapat ihop mest poäng på sina matcher. Så Kalle M vann guld och Karl-Filip fick brons, starkt jobbat killar.

Jacob tog Kallinges silver. Och han fick nog det största jublet från Kallinge publiken, då han fick till en mycket vacker ippon i första matchen.


Filip tog det sista bronset. Det avgjordes i sista matchen där Filip visade stor styrka och viljekraft när han höll fast sin motståndare i hela 25 sekunder. Det krävs både styrka och teknik för det. Så hatten av för Filip.






Åskådaren!

Inga kommentarer: