söndag 13 december 2009

Torsdag,Fredag o Lörd..

Torsdag och Lucia tåg i Saxemara gympa sal. Kanon kul med sju åringar som själva tågar in och sjunger. Det går lite fortare än ett standard tåg, och texterna får fröken försöka viska vid sidan om. Men entusiasmen är det inget fel på:)
Och med cirka 30 barn i en gymnastiksal kan ni ju bara tänka er hur det såg ut när tåget var avklarat. Det var rock´n roll i hela salen, ja man blev trött av att bara se på. Men som sagt, de hade ju fantastiskt roligt.

Fredag den 11 December och Elliot´s 8:a års dag. Japp, lego star wars i år igen. George Lucas har tjänat en ordentlig hacka på familjen Åkessons bara. Men Elliot sken ikapp med solen, och bedyrade sin kärlek till mor och far. Det är märkligt att det ska kosta en j-vla massa pengar för att få höra att man är bäst;)


Lördag och hela tjocka släckten var här. Det blev pizza buffé med Darth Vader tårta till efterrätt. Alla verkade nöjda, inte minst min lilla åtta åring. Han tackar alla för sina fina presenter, och hälsar er välkomna tillbaka nästa år.



Tackar och Bockar!

Inga kommentarer: