tisdag 14 september 2010

THE CHAMP!!!!!

ÄNTLIGEN! Efter en lång helg med lite udda domare klämde lill killen till. Lördagens tripp till Sofiero lämnade allt annat än tillfredsställelse i jakten på det sista certet. För vår Tyske domare var inte alls i fas med vad jag tycker är den finaste hanen i Sverige, men skam den som ger sig. För redan på Söndag var det ju dags igen, denna gång i sspk egen utställning i Höganäs.

Och då small det! Inte bara en gång, utan två. För först gick Axel ut och snodde sitt 6:e cert och det första efter tvåårs dagen. Vilket mer kom som en chock än ett glädje rus. Ja tårarna var inte långt borta, satt bara där och skakade:) Ja man blir en riktig mjukis när det kommer till ens hund eller bebis menar jag. Tio minuter senare var det dags för lilla syster Ayla att entra ringen(är inte syster men kommer också från världens bästa Ziss;) Och efter några turer ut och in i den regnfulla ringen var dagens dubbel äntligen fullbordad. Ayla fick sitt efter längtade tredje cert, och en champion till var född. Grattis Grattis!!


Vacker uppsättning! Vill ta tillfället i akt och tacka alla som varit med under snart tre år av utställning och allt där till. Speciellt vill jag tacka Ziss för två underbara killar, kunde inte önskat mig mer. Vill ocså tacka Johanna-louise som faktiskt tog alla fem certen innan det sista. Hade det inte varit för dina fina visningar hade det här inte varit möjligt. TACK o KRAM på er.



Lycklig!!



Inga kommentarer: